Tko smo mi?

O nama

Ovu psihološku praksu osnovali smo s vizijom stvaranja zajedničkog mjesta psihološke i psihijatrijske skrbi te promicanja humanističkih pristupa u postizanju zdravlja. Želja nam je staviti svoja znanja i iskustva u funkciju dobrobiti naših klijenta te ponuditi mogućnost izbora i individualnog pristupa.
Cilj nam je suradnju s klijentima temeljiti na stvaranju profesionalnih i autentičnih odnosa, dogovoru, poštovanju i odgovornosti.

Ivona Mladina

Z ovem se Ivona Mladina. Diplomirana sam psihologinja i certificirana psihoterapeutkinja Gestalt psihoterapijskog pravca. Još kao studentica razvila sam interes za klinički i zdravstveno-savjetodavni rad s ljudima. Po stjecanju diplome radila sam u području kliničke psihologije, s naglaskom na psihologijskim procjenama te savjetovanju osoba s različitim psihičkim poteškoćama.

Zaposlenjem u velikoj i uspješnoj hrvatskoj tvrtki, na radnom mjestu psihologinje zadužene  za odabir kandidata pri zapošljavanju te razvoj zaposlenika, moj profesionalni put i interes širi se u područje organizacijske psihologije. Od tada se, osim u području psihoterapije, kontinuirano educiram u području organizacijskog razvoja i coachinga.

Obrazovanje:

Prof. i dipl. psihologinja (2009, Filozofski fakultet u Zagrebu)

Certificirana Gestalt psihoterapeutkinja (2017, IGW Zagreb)

Sistemski Gestalt coaching (2018, IGW)

Emocionalno fokusirana partnerska psihoterapija (2017- )

Gestalt praktičar u organizacijama (2019-, Relational Change Org)

 

U svom poslu osjećam se privilegirano što mogu upoznati ljudi kroz smislene i istinske susrete. Misao koja mi svakodnevno u tome pomaže je:

Naučiti znači otkriti da je nešto moguće. (Fritz Perls, 1973.)

U slobodno vrijeme može me se susresti u riječkim parkovima i obližnjim šumama u šetnji sa psima ili na treningu pilatesa.

Tomislav Ahel

Z ovem se Tomislav Ahel. Psihijatar sam i radim u Domu zdravlja Rijeka. Po završetku studija medicine pri riječkom Medicinskom fakultetu radio sam kao liječnik hitne medicine na otoku Rabu te liječnik opće prakse na riječkom području.

Tijekom specijalizacije iz psihijatrije radio sam pri KBC-u Rijeka. Po završetku iste preuzeo sam psihijatrijsku ambulantu u Domu zdravlja u kojoj aktualno radim. Subspecijalizant sam dječje i adolescentne psihijatrije pri KBC-u Rijeka.

Tijekom svog višegodišnjeg  iskustva susreo sam brojne pacijente koji su u procesu liječenja osjećali snažnu potrebu za dodatnim savjetovanjem, podukom i podrškom psihijatra.

Kako i sam smatram da liječenju treba pristupati holistički, svim raspoloživim ljekovitim načinima, prihvatio sam ovu suradnju.

Moj moto u radu je:

Pričekaš li strpljivo, saznat ćeš kako se pacijent osjeća.